Fotograf København2018-12-18T17:41:24+00:00

Fotograf i København – Lars Daniel

Som fotograf har jeg i løbet af årene fået erfaring med adskillige typer af fotografering med vidt forskelligt formål.

Linda79BWeditEn af mine spidskompetencer er portrætfotografering, hvad enten det er erhvervsportrætter eller profilportrætter er det afgørende at indfange og vise det bedste af det menneske, der står foran mig. Som portrætfotograf handler det for mig om at få følelser og fornemmelser med ind i fotografiet – at fastholde et bestemt blik og udtryk, der er sigende for mennesket, jeg fotograferer.

Det kræver erfaring, indlevelse, sans for detaljerne og intuition at fremkalde et godt portrætfotografi – det skal afspejle dig som person.

Også inden for kunst- og kommercielle fotografier handler det om at fortælle en historie, vise en følelse og indfange en stemning. Her skal fotografiet gerne fortælle modtagerne noget bestemt, og derfor handler det for mig om på bedste vis at få fremhævet essensen af budskabet. Fokus, vinkel og lys kan alle bidrage til fremvise og synliggøre

Christian_Wounlund6477-EditDet kan være meget fascinerende at tage fotografier, hvor subjektet er i konstant bevægelse. Mit arbejde med fotografering af actionsport kan for mig forbindes med udfordringer og konstant unikhed. Actionsport som eksempelvis kitesurfing er forbundet med bevægelse, konstant aktivitet og tempo, der alt sammen er med til at give fotografiet liv og en uendelig vifte af vinkler.

Denne type af fotografering foregår ofte udendørs og kan derfor byde på scenerier, der til alle tider er skiftende. Det kræver konstant tilpasning og kreativitet i min teknik, fordi motivet er i bevægelse og lyset hele tiden kan ændre sig – en udfordring jeg gerne tager, igen og igen.

Mit studie er beliggende centralt på Østerbro, så søger du en fotograf i København hjælper jeg gerne med at tage fotografier for både private og erhverv.

Har du spørgsmål til en fotograf opgave, eller søger du informationer, du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at ringe til mig på 70 88 26 64 eller udfylde kontaktformularen, så ringer jeg dig op.