Fotograf Østerbro2018-12-18T17:41:24+00:00

Om fotograf Lars Daniel.
Jeg er en engageret fotograf med studie i hjertet af Østerbro i København. I mit arbejde med portrætfotografering  søger jeg at indfange mennesket foran mig, gennem kreativ brug af lys. Lys skaber billeder.

Sussi-Askler-portrait-with-pipe-200x300pxFor mig handler fotografi om, at vise det bedste af det menneske, der står foran mig.

Et godt fotografi kan indfange ansigtstræk, linjer og former i ansigtet og mennesket, som kan vise det særlige og unikke. Der findes noget unikt og særpræget i os alle og i et fotografi bliver det muligt at fremhæve de aspekter ned til mindste detalje. Fotografier, hvad enten der er tale om portræt eller fuld figur, kan på den måde vise meget om et menneske – alt lige fra personlighed til erfaring – alt afhængig af det fokus der lægges i vinkel og lyssætning.

Fotografi handler om at se. Det er en særlig måde at se sine medmennesker på. Den største gevinst for mig, som fotograf er at kunne hjælpe folk med at se sig selv fra deres bedste side.

Jeg er passioneret omkring kvalitet, og når vi laver et portræt til LinkedIn eller en ansøgning, skal det signalere, at her er et individ, der tager udviklingen af sit professionelle selv alvorligt.

I form af portrættet, kan jeg hjælpe den ambitiøse kunde, med at signalere omhu og drive til samarbejdspartnere og kunder.

Et fotografi der viser, hvem du er
Med et fotografi kan man vise og fortælle mange forskellige historier, man kan indfange følelser og stemninger. Jeg er altid interesseret i at vide, hvad du gerne vil vise af dig selv i dit portræt. Hvilken stemning skal vi finde, hvilken del af din personlighed skal fremhæves?

Jeg vil gøre min del for at skabe et fotografi, der viser de bedste sider af dig, og samtidig komme med kreative og originale input til, hvordan vi kan skabe et portræt, der adskiller sig fra de klassiske og fra mængden.

Ofte kan jeg få skabt et anderledes og unikt udtryk ved blot at foretage nogle få småjusteringer og ændre lidt i lyssætning. At få et fotografi til at skille sig ud kræver sans for detaljerne, både hvad angår mennesket foran mig samt i den teknik og belysning, jeg gør brug af.

Kontakt mig endelig gerne, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have en fotosession. Du kan ringe på telefon 70 88 26 64 eller skrive en mail til mail@larsdaniel.com.

Lars Daniel, 2015