Portfolio (bruges ikke mere) 2016-12-28T17:29:36+00:00

Headshots

For mig er et godt headshot, et billede som stiller skarpt på dit udtryk. Ingen dikkedarer, – bare dig. Ideelt til dit professionelle website, LinkedIn eller CV.

Jeg holder lyssætningen enkel, og bruger enten en lys eller mørk baggrund. Det centrale for mig er, at “aflæse” ansigtet og finde de bedste betragtningsvinkler, og dernæst at søge efter den helt rigtige mimik. De er hver gang utroligt at se, hvor små nuanceforskelle kan gøre forskellen på et fremragende billede og et lidt ligegyldigt billede.

Portræt

 

Jeg kalder det et portræt, når der er tid til at gå i dybden. Et personligt udtryk kan bæres frem med den rette lyssætning, og lys, det er min passion.

Reklame

Godt håndværk som går hånd i hånd med kreativt overblik. Sådan kan jeg lide at se på mit kommercielle arbejde.

Actionsport

 

Som kitesurfer var det oplagt for mig, at fotografere mine venner, og med tiden greb det om sig. Jeg har blandt andet skudt en del events for Red Bull Danmark, og været to gange i Cape Town for henholdsvis Cabrinha Kites og Woo Sports. Elsker at skyde action med flash om aftenen.

Personlige projekter

 

Jeg var aldrig begyndt at fotografere, havde det ikke været for min interesse for fotografisk kunst. Det begyndte med en udstilling af Miroslav Tichýs forunderlige billeder, men senere faldt min kærlighed på det iscenesatte og konceptuelle. En stor indflydelse har været Gregory Crewdson.